Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de producţie, depozitare, transport şi comercializare a alimentelor, inclusiv alimentaţie publică şi a colectivităţilor
Acest modul cuprinde 3 niveluri de instruire alocate corespunzător responsabilităţilor postului ocupat de personal ce urmează a fi instruit
Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de curăţenie:
Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii de producţie, depozitare, transport şi comercializare a alimentelor, inclusiv alimentaţie publică şi a colectivităţilor
Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii pentru spaţii în care au loc activităţi de îmbăiere sau înot de agrement, formativ sau sportiv, precum şi servicii pentru tratarea şi dezinfecţia apei din bazine de înot şi piscine
Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii în cabinete de înfrumuseţare corporală, reglementate prin Ordinul nr. 1.136/2007 privind aprobarea normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală
Instruirea personalului din unităţi care prestează servicii tip dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare